Tații lui Sophie din „MAMMA MIA!” sunt extrem de entuziasmați: „Era nevoie de un spectacol ca acesta la noi”

Noutăți | 29.08.2019

Artiştii Horia Brenciu (în rolul lui Harry), Aurelian Temişan (Sam), Cornel Ilie (Sam), Ernest Fazekas (Harry) şi Adrian Nour (Bill) îi vor interpreta în reprezentații diferite pe cei trei posibilii taţi ai lui Sophie din musicalul „MAMMA MIA!”.

 

„Voi juca unul dintre taţii lui Sophie, pe nume Harry Bright. Pe scurt, HB! Acest HB e un finanţist din Londra care, primind o invitaţie la o nuntă pe o insulă în Grecia, va trebui să cânte, să danseze, să joace, să-şi descopere tinereţea, copilul, vechea iubire şi inevitabil, Grecia! Floare la ureche, nu-i aşa?“, declară Horia Brenciu.

 

„După rolul lui Henry Higgins din «My Fair Lady», în acest musical îl interpretez pe Harry Bright, unul dintre «taţii» Sofiei. E o partitură interesantă, într-un spectacol de excepţie care va sensibiliza, amuza şi încânta publicul. Acelaşi public, care la sfârşit va pleca cântând hiturile legendarei trupe ABBA”, spune și Ernest Fazekas, cel care a și tradus și adaptat versurile ABBA pentru acest musical.

 

Aurelian Temișan dezvăluie: „Este un proiect de amploare, la care mulţi visează, o lume foarte frumoasă, în care mă bucur să mă aflu. Mi se pare că mă potrivesc cu acest personaj, Sam, din toate punctele de vedere, şi ca personalitate, caracter, dar şi din perspectiva experienţei de părinte. Respectul pentru măria sa publicul, care ne calcă pragurile spectacolelor, cât şi pentru legendara trupă ABBA, mă fac sa îmi doresc să dau maximum din tot ce am învăţat până acum în acest domeniu”.

 

Cornel Ilie relaționează și el cu personajul: „Mi se pare interesant că, dintre toţi potenţialii taţi din poveste, Sam chiar este şi tată. Pe mine mă ajută foarte mult acest rol, este ca o călătorie în trecut şi în viitor. În trecut, pentru că am crescut cu melodiile trupei ABBA, şi în viitor pentru că eu, ca tată de fată, pot să văd de pe acum cum va fi să ai o fiică de 21 de ani, în pragul căsătoriei! Este şi training, şi terapie”.

 

Adrian Nour, finalist al emisiunii „Vocea României”, este excentricul Bill: „Sunt bucuros că fac parte din distribuţia acestui musical. E un show grandios, cu o muzică frumoasă, ştiută deja de toată lumea, cu mult umor şi coregrafii spectaculoase. Era nevoie de un spectacol ca acesta la noi”.

Etichete

Evenimente viitoare

Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro