Musicalul „MAMMA MIA! este ca o «armată» pentru artiști: „Te disciplinează, dar e și o mare familie”

Noutăți | 29.08.2019

Silviu Mircescu și Sebastian Seredinschi îl interpretează alternativ pe Sky, iubitul lui Sophie, în musicalul „MAMMA MIA!”.
Sky este designerul site-ului pentru hotelul Donnei, mama lui Sophie. Energic și exuberant, el are superficialitatea si lejeritatea specifice vârstei.
Încântat de rol, Silviu Mircescu declară că „este o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect minunat și să fiu alături de mari artiști români!”. Silviu, care a mai jucat și în musicalurile „West Side Story” și „Chicago”, adaugă: „Mă bucur că îl interpretez pe Sky, încă de când am văzut filmul mi-a plăcut rolul său. Deși muncim foarte mult, o facem cu mare drag, mai ales că ne și distrăm. E ca o joacă frumoasă”.
La rândul său, Sebastian Seredinschi spune că „«MAMMA MIA!» este ca o «armată» pentru artiști, care te disciplinează din toate punctele de vedere, dar în același timp este și o mare familie, în care toți au grijă unii de alții. Consider că este o oportunitate unică pentru mine să îmi dezvolt toate ariile pe care un artist complet trebuie să le bifeze: muzică, dans, actorie. Sincer, personajul Sky a fost o provocare pentru mine, având în vedere că nu mai jucasem într-un musical înainte, însă oamenii care se ocupă de regie, dans, respectiv muzică, au făcut o treabă excelentă, ne-au antrenat bine și au făcut ca toată munca să fie mai ușoară”.

Etichete
Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro