„MAMMA MIA!” revine pe scena din București

Noutăți | 23.12.2021

Primăvara 2022 va veni cu vești minunate pentru familia „MAMMA MIA!”. Cel mai iubit musical, desemnat „Spectacolul anului 2018” în România, va avea două reprezentații la București, pe 7 și 8 aprilie, după 2 ani de pauză.

Suntem foarte fericiți să vă anunțăm că vom putea fi din nou împreună la Sala Palatului din București, unde ne vom reîntâlni cu magia ABBA și cu cei mai iubiți artiști români, în două reprezentații de excepție.

Cu o distribuție spectaculoasă, musicalul „MAMMA MIA!” revine pe scena din Capitală pentru a aduce o rază de soare într-o perioadă dificilă pentru toată lumea. Avem nevoie de muzică, dans și multe, multe zâmbete, iar „MAMMA MIA!” e modalitatea perfectă de a ne aminti cum să ne bucurăm cu adevărat.

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția aduce în fața publicului numere de dans dinamice, o coregrafie spectaculoasă, nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice și 23 de piese ale trupei ABBA, traduse și adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

Vă așteptăm cu drag alături de noi la Sala Palatului, pe 7 și 8 aprilie 2022. Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categorie. Online puteti plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone, Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Dacă doriți bilete clasice, pe hârtie, le puteți achiziționa din rețeaua iabilet: Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Mai multe detalii și locațiile exacte pe https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

IMPORTANT! Biletele vândute în martie 2020 au fost reprogramate pentru spectacolul de pe 7 aprilie 2022. Dacă vă aflați printre deținătorii de bilete din martie 2020, sigur ați primit deja o comunicare prin email din partea colegilor de la IaBilet. Vă așteptăm cu drag la o reunire extrem de specială!

„MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și emoționante, ce vor încânta publicul prezent!

DISTRIBUȚIE:

LOREDANA – Donna
Horia Brenciu – Harry Bright
Cornel Ilie – Sam Carmichael
Adrian Nour – Bill Austin
Anca Țurcașiu – Tanya
Ecaterina Ladin – Rosie
Bianca Purcărea – Sophie
Silviu Mircescu – Sky

Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro