„MAMMA MIA!” revine cu trei spectacole extraordinare în luna martie și cu o ofertă specială de Mărțișor

Noutăți | 27.02.2020
? Miluta Flueras ↠ http://fb.com/miluta7

„MAMMA MIA!” – cel mai amplu musical din România – continuă turneul național cu trei spectacole de senzație în luna martie: pe 8 martie la Sala Sporturilor din Galați, pe 11 martie la Sala Palatului din București și pe 15 martie la Casa de Cultură din Constanța.

Primăvara vine și cu o ofertă specială de Mărțișor: 20% discount la al doilea bilet cumpărat, folosind codul voucher MAMMAMIA1MARTIE. Promoția e valabilă până duminică, 1 martie, la ora 23:59.

Biletele pentru reprezentațiile „MAMMA MIA!” pot fi achiziționate online, prin iabilet.ro și mammamiathemusical.ro/bilete, sau din magazinele Flanco, Diverta și Cărturești din fiecare oraș-gazdă, la prețuri ce variază în funcție de categorie.

Urmărit de peste 60 de milioane de oameni din 50 de țări, „MAMMA MIA!”, desemnat Spectacolul Anului 2018 în România, a înregistrat un succesul răsunător și în România, în această primăvară urmând să ajungă la 30 de spectacole, urmărite de peste 60.000 de spectatori din toată țara.

Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ecaterina Ladin, Ana Munteanu, Ioana Sihota, Sebastian Seredinschi, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu vor avea roluri complexe de musical: vor cânta, dansa și interpreta rolurile ce compun această complexă poveste despre dragoste, prietenie și regăsire. Îi veți putea vedea pe artiștii preferați în ipostaze inedite, într-un decor senzațional. Montarea grandioasă și emoțiile intense fac să răsune melodiile nemuritoare ale trupei ABBA într-o poveste romantică, presărată cu intrigă, umor și sensibilitate, ce trebuie trăită live măcar o dată!

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția aduce în fața publicului numere de dans dinamice, o coregrafie spectaculoasă, nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice și 23 de piese ale trupei ABBA, traduse și adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

Trăiește live alături de cei dragi spectacolele acestei primăveri:

DISTRIBUȚIE GALAȚI, 8 MARTIE 2020

LOREDANA – Donna
Cornel Ilie – Sam
Ecaterina Ladin – Rosie
Ioana Sihota – Tanya
Adrian Nour – Bill
Ernest Fazekas – Harry
Bianca Purcărea – Sophie
Silviu Mircescu – Sky

DISTRIBUȚIE BUCUREȘTI, 11 MARTIE 2020

Etichete
Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro