Loredana: „«MAMMA MIA!» este musicalul care bucură întreaga familie”

Noutăți | 29.08.2019

O mamă. O fiică în ajunul nunții. Trei posibili tați. Un drum de neuitat către altar. Așa începe povestea unuia dintre cele îndrăgite musicaluri din toate timpurile. Loredana, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, cu o carieră de peste 30 de ani în muzică, o va interpreta pe Donna.
„Sunt fericită să joc în «MAMMA MIA!» și să am un rol atât de complex. Să cânt, să dansez, să joc pe melodiile cu care am crescut. Cine ar fi crezut vreodată ca într-o zi voi avea această șansă, atunci când tata mi-a adus prima casetă cu ABBA din Libia și când profesorul meu de engleză de la școala primară mă punea să cânt în fața clasei și apoi în fața întregii școli piesele ABBA?!”, rememorează Loredana.
„«MAMMA MIA!» este musicalul care bucură întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult,sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști, din generații diferite, pe aceeași scenă, cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!”, a mai declarat artista.

Etichete
Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro