Două tinere artiste ne fac cunoștință cu Sophie: „Am crescut cu ABBA, sunt fan și știu toate piesele!”

Noutăți | 29.08.2019

Personajul Sophie din „MAMMA MIA!” va fi interpretat alternativ de Ana Munteanu și de Bianca Purcărea.
Acțiunea din „MAMMA MIA!” pornește de la Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar ea se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulă grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.
Sophie este interpretată alternativ de două tinere foarte talentate. Ana Munteanu, artista care a devenit „Vocea României” în 2017, în echipa lui Smiley, este foarte fericită că joacă în cel mai ambițios musical care se pune în scenă în România și că o întruchipează pe Sophie. Acest rol îi aduce multe provocări, după cum spune chiar ea: „Este un proiect grandios și mă bucur enorm că fac parte din el! Am șansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc și învăț foarte multe lucruri la repetiții, în fiecare zi. Este și o provocare, pentru că Sophie este mai matură decât mine, în pragul căsătoriei și în fața unor alegeri”.
Bianca Purcărea, solista trupei Cobzality, a concurat la festivaluri de muzică încă de la 14 ani. De asemenea, ea a participat la primul sezon al emisiunii „X Factor” și la Eurovision. „Festivalurile românești de muzică mi-au adus multă experiență, eu le consider o școală în sine, pentru că se apropie foarte mult de musical, ca rigori tehnice și vocale, iar musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol”, povestește Bianca. „Am crescut cu ABBA, sunt fan și știu toate piesele!”, mai spune artista.

Etichete

Evenimente viitoare

Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro