Anca Țurcașiu și Ioana Sihota îi dau viață Tanyei în „MAMMA MIA!”: „Cel mai mare vis!”

Noutăți | 29.08.2019

Dezinhibată, amuzantă și excentrică, Tanya face deliciul publicului român. Anca Ţurcaşiu și Ioana Sihota interpretează alternativ ofertantul rol din musicalul „MAMMA MIA!”.

 

De trei ori divorțată, îmbogățită în urma acestor căsătorii, Tanya este foarte cochetă și prețioasă. Mereu preocupată de înfățisare, corp, aspect, recurge la toate mijloacele posibile pentru a rămâne mereu tânără. Unul dintre cele mai pitorești personaje, Tanya îi va cuceri și pe spectatorii din România cu atitudinea sa.

 

„Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuție! Musicalul „MAMMA MIA! este proiectul pe care orice artist îl așteaptă o dată în viață! Tanya este un rol extrem de ofertant. Cel mai mult îmi plac la ea exuberanța, nonconformismul și faptul că e comică și sexy. Deci interpretez un personaj complex și foarte important, o adevărată pată de culoare!”, declară Anca, încântată.

 

La rândul ei, Ioana Sihota spune că „MAMMA MIA!” înseamnă pentru ea o dorință împlinită: „Sunt foarte fericită că se întâmplă acest lucru în viața mea, este visul meu dintotdeauna. Cel mai mare vis!”, spune artista, mare fană a musicalurilor. „Pe lângă faptul că este prima experiență de acest fel, este și o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru că avem o experiență de viață foarte diferită”, declară Ioana. „I’m living the dream!”.

Etichete
Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro