Cadouri de neuitat pentru întreaga familie

Noutăți | 3.03.2020

Cadouri de neuitat pentru întreaga familie » Două oferte speciale de 8 martie la toate spectacolele „MAMMA MIA!”

„MAMMA MIA!” – cel mai amplu musical din România – continuă turneul național cu trei spectacole de senzație în luna martie: pe 8 martie la Sala Sporturilor din Galați, pe 11 martie la Sala Palatului din București și pe 15 martie la Casa de Cultură din Constanța.

Primăvara vine cu o ofertă specială de „Ziua Femeii”: 8% discount la achiziționarea oricărui număr de bilete la spectacolele „MAMMA MIA!”, folosind codul voucher MAMMAMIA8MARTIE. Promoția e valabilă până duminică, 8 martie, la ora 23:59.

De asemenea, pentru a putea urmări cel mai iubit musical alături de familie și prieteni, aveți discount 10% la achiziționarea a minimum 5 bilete, cu codul voucher MAMMAMIAGRUP pentru orice spectacol „MAMMA MIA!”, ofertă valabilă până duminică, 8 martie, la ora 23:59.

Urmărit de peste 60 de milioane de oameni din 50 de țări, „MAMMA MIA!”, desemnat Spectacolul Anului 2018 în România, a înregistrat un succesul răsunător și în România, în această primăvară urmând să ajungă la 30 de spectacole, urmărite de peste 60.000 de spectatori din toată țara.

Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ecaterina Ladin, Ana Munteanu, Ioana Sihota, Sebastian Seredinschi, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu vor avea roluri complexe de musical: vor cânta, dansa și interpreta rolurile ce compun această complexă poveste despre dragoste, prietenie și regăsire. Îi veți putea vedea pe artiștii preferați în ipostaze inedite, într-un decor senzațional. Montarea grandioasă și emoțiile intense fac să răsune melodiile nemuritoare ale trupei ABBA într-o poveste romantică, presărată cu intrigă, umor și sensibilitate, ce trebuie trăită live măcar o dată!

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția aduce în fața publicului numere de dans dinamice, o coregrafie spectaculoasă, nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice și 23 de piese ale trupei ABBA, traduse și adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

Biletele pentru reprezentațiile „MAMMA MIA!” pot fi achiziționate online, prin iabilet.ro și mammamiathemusical.ro, sau din magazinele Flanco, Diverta și Cărturești din fiecare oraș-gazdă, la prețuri ce variază în funcție de categorie.

„MAMMA MIA!» este musicalul care bucură întreaga familie, o minunată poveste de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult. Sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie, iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști din generații diferite pe aceeași scenă, cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!”, spune Loredana.

Horia Brenciu mărturisește: „«MAMMA MIA!» era veriga lipsă pentru mine din cei 25 ani de viață artistică. Mă bucur de fiecare zi, de fiecare repetiție, de fiecare indicație care mă poate ajuta să pătrund mai bine rolul meu, dar și ale celorlalți. «MAMMA MIA!» e mult mai mult decât Harry Bright. E o familie, e senzaționala echipă alături de care mă încălzesc, dansez, performez și joc în fiecare zi și sper s-o fac mult dincolo de premiera de pe 24 mai. «MAMMA MIA!» poate deveni vântul de schimbare artistică din România, care sper să lase «urme» sănătoase în industria spectacolului românesc și să vedem cât mai multe producții de gen autohtone”.

„MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptată, care vor crea multe momente amuzante și emoționante ce vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer, au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul „Mamma Mia! Here We Go Again”.

Trăiește live alături de cei dragi spectacolele acestei primăveri:

DISTRIBUȚIE GALAȚI, 8 MARTIE 2020

LOREDANA – Donna

Cornel Ilie – Sam

Ecaterina Ladin – Rosie

Ioana Sihota – Tanya

Adrian Nour – Bill

Ernest Fazekas – Harry

Bianca Purcărea – Sophie

Silviu Mircescu – Sky

DISTRIBUȚIE BUCUREȘTI, 11 MARTIE 2020

LOREDANA – Donna

Horia Brenciu – Harry

Aurelian Temișan – Sam

Anca Țurcașiu – Tanya

Ecaterina Ladin – Rosie

Ernest Fazekas – Bill

Bianca Purcărea – Sophie

Sebastian Seredinschi – Sky

DISTRIBUȚIE CONSTANȚA, 15 MARTIE 2020

LOREDANA – Donna

Cornel Ilie – Sam

Ecaterina Ladin – Rosie

Ioana Sihota – Tanya

Adrian Nour – Bill

Ernest Fazekas – Harry

Bianca Purcărea – Sophie

Sebastian Seredinschi – Sky

Parteneri și sponsori
Adevărul.ro
Agenția de Carte
Avantaje
Revista Cariere
Dilema Veche
ELLE
Eva.ro
LIFE.ro
Historia
LiterNet.ro
Margi FM
Observator Cultural
Radio România Cultural
Radio România Muzical
TVR3
TV Mania
Unica.ro