Silviu Mircescu și Sebastian Seredinschi îl interpretează alternativ pe Sky, iubitul lui Sophie, în musicalul „MAMMA MIA!”.

Sky este designerul site-ului pentru hotelul Donnei, mama lui Sophie. Energic și exuberant, el are superficialitatea si lejeritatea specifice vârstei.

Încântat de rol, Silviu Mircescu declară că „este o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect minunat și să fiu alături de mari artiști români!”. Silviu, care a mai jucat și în musicalurile „West Side Story” și „Chicago”, adaugă: „Mă bucur că îl interpretez pe Sky, încă de când am văzut filmul mi-a plăcut rolul său. Deși muncim foarte mult, o facem cu mare drag, mai ales că ne și distrăm. E ca o joacă frumoasă”.

La rândul său, Sebastian Seredinschi spune că „«MAMMA MIA!» este ca o «armată» pentru artiști, care te disciplinează din toate punctele de vedere, dar în același timp este și o mare familie, în care toți au grijă unii de alții. Consider că este o oportunitate unică pentru mine să îmi dezvolt toate ariile pe care un artist complet trebuie să le bifeze: muzică, dans, actorie. Sincer, personajul Sky a fost o provocare pentru mine, având în vedere că nu mai jucasem într-un musical înainte, însă oamenii care se ocupă de regie, dans, respectiv muzică, au făcut o treabă excelentă, ne-au antrenat bine și au făcut ca toată munca să fie mai ușoară”.